Adobe Acrobat Reader 9.0
http://www.wetransfer.com/
Er dine filer for store til blot at vedhæfte en mail, er der en mulighed her, for gratis at sende store filer.

Du skal blot huske at kontakte os telefonisk, før du sender en sådan, så du er sikker på, vi er her og kan lukke den op, før tiden udløber.

WeTransfer er en webservice der tilbyder at sende meget store filer (op til 2GB), nemt, helt gratis, uden programinstallation og registrering.

WeTransfer.com's minimalistiske side, tilføjer man de filer man ønsker at sende, skriver email-adresserne på modtagerne (op til 20), skriver sin afsender-email, eventuelt en besked, trykker "transfer" - filerne sendes så til WeTransfer's servere hvor de vil være tilgængelige for modtagerne i 14 dage.

En email med et link til filen sendes til de valgte modtagere. De store filer kommer altså ikke til at fylde i modtagerens postkasse. Ved at klikke på linket, åbnes en download side i brugerens browser. Et klik på "download" og man kan vælge hvor man ønsker at gemme filen. Et tryk på "ok" og filhentningen går igang.

WeTransfer er gratis og finansieres via flotte reklamer, der skifter i baggrunden under afsendelse og modtagelse af filer.